BREZPLAČNA E-KNJIGA ZA NOSEČKE, DOJEČKE IN OTROČIČKE

POMEN VITAMINA D V ČASU NOSEČNOSTI IN DOJENJA ZA MAMICE IN OTROKE

DODATEK H KNJIGI: MOČ VITAMINA D – 60 strani za življenje in zdravje nujnih informacij

Ivan Soče - Vitamin D za nosečke, doječke in otočičke

“Znanje je najboljše zdravilo!”, trdi Ivan Soče, avtor posebne e-knjige, ki vam je na voljo popolnoma brezplačno.

Če vas zanimajo celovite, ažurne in znanstveno preverjene informacije o pomenu vitamina D v času nosečnosti in po porodu za vas in vašega otroka, vpišite spodaj vaš e-mail, na katerega vam bomo poslali dostop do brezplačne e-knjige.

Te informacije imajo moč spremeniti vaš način skrbi za svoje zdravje.

Ivan Soče - Vitamin D za nosečke, doječke in otočičke

O avtorju

Ivan Soče, publicist in avtor knjig HIPOKRAT JE BIL KUHAR – poti iz medicinskih in prehranskih zablod, Boj za resnico o kravjem mleku, Moč vitamina D in zdravilne pravljice Sončni vitaminček. Avtor je več kot 200 poljudno strokovnih člankov s področja osebne rasti, prehrane, zdravljenja… O sebi pravi, da je dovolj star za nekaj znanja in modrosti, ter dovolj mlad, da se še z veseljem uči in informacije posreduje drugim. Izpolnite zgornji obrazec in uživajte v e-knjigi, ki jo je pripravil za vas.

Omejitev odgovornosti:

Vse informacije o vitaminu D so iz knjige MOČ VITAMINA D in so namenjene v izobraževalne in raziskovalne namene. Avtor in založba ničesar ne predpisujeta, ne predlagata opustitve ali začetka kakršnega koli načina zdravljenja ali preprečevanja bolezni.

Vse pravice pridržane @ 2017. SITIS d.o.o.

Opozorilo o avtorskih pravicah:

Vsa besedila so iz knjige MOČ VITAMINA D in so avtorsko zaščitena. Brez pisnega dovoljenja avtorja ali založnika je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javno predstavljanje, predelava ali druga uporaba avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, vštevši tudi fotokopiranje, tiskanje ali shranjevanje oz. obdelavo, objavo, kopiranje, prepošiljanje ipd. v elektronski obliki, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah.