BREZPLAČNA E-KNJIGA - druga izdaja, 35 strani

VITAMIN D3, zdravilo za covid-19?

DODATEK H KNJIGI: MOČ VITAMINA D

“Znanje je najboljše zdravilo!”, trdi Ivan Soče, avtor e-knjige, ki je vsem obiskovalcem tega spletnega mesta na voljo popolnoma brezplačno

Če ste vsaj 1x odgovorili z DA, nam zaupajte vaš e-mail na katerega vam bomo poslali brezplačno e-knjigo z naslovom: Vitamin D3 – zdravilo za covid-19?

Te informacije imajo moč spremeniti vaš način skrbi za svoje zdravje.

O AVTORJU: IVAN SOČE

Ivan Soče je borec za zdrav način življenja; je tudi publicist, založnik pri založbi Sitis in znan bloger. Njegovi prispevki so že večkrat povzročili kresanja mnenj, a Soče ostaja zvest svojim raziskavam o zdravi prehrani, vzgoji in holističnemu pristopu k življenju. Ivan Soče o sebi pravi, da je dovolj star za nekaj znanja in modrosti, ter dovolj mlad, da se še z veseljem uči in informacije posreduje drugim. Izpolnite zgornji obrazec in uživajte v e-knjigi, ki jo je pripravil za vas.

Omejitev odgovornosti:

Vse informacije o vitaminu D so iz knjige MOČ VITAMINA D in so namenjene v izobraževalne in raziskovalne namene. Avtor in založba ničesar ne predpisujeta, ne predlagata opustitve ali začetka kakršnega koli načina zdravljenja ali preprečevanja bolezni.

Vse pravice pridržane @ 2017. SITIS d.o.o.

Opozorilo o avtorskih pravicah:

Vsa besedila so iz knjige MOČ VITAMINA D in so avtorsko zaščitena. Brez pisnega dovoljenja avtorja ali založnika je prepovedano reproduciranje, distribuiranje, javno predstavljanje, predelava ali druga uporaba avtorskega dela ali njegovih delov v kakršnem koli obsegu ali postopku, vštevši tudi fotokopiranje, tiskanje ali shranjevanje oz. obdelavo, objavo, kopiranje, prepošiljanje ipd. v elektronski obliki, v okviru določil Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah.